STRAŠNO Došla na Kipar kako bi pronašla sezonski posao

Držali su je na podu i redali se: 12 muškaraca silovalo devojku koja je došla tražiti posao Polugola odjurila do prijatelja i otišla na kliniku


Držali su je na podu i redali se: 12 muškaraca silovalo devojku koja je došla tražiti posao

Djevojku (19) iz Britanije silovalo je 12 tinejdžera iz Izraela, a ona je u izjavi navela da je dobrovoljno imala s*k* sa jednim, kada su je napali i njegovi drugovi. Svi tinejdžeri poriču silovanje.

Ona je ispričala policajcima da je otišla u hotelsku sobu u Aja Napi, kako bi se vidjela sa jednim od momaka, kojeg je upoznala nekoliko dana ranije.

- U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvijestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku - ispričala je dejvojka policajcima.

Prema riječima žrtve, momci bili pijani i maltretirali su je.

- Cijelo tijelo joj je bilo povrijeđeno i prekriveno modricama. Onda je u suzama pobjegla iz te sobe i otišla kod prijatelja sa kojima je sačekala policiju - priča izvor blizak djevojci.

Tri Izraelca su rekla da su imala sa njom seks, na koji je ona pristala, ali da je ostalih devet momaka silovalo nesrećnu djevojku.

Pozvani su policajci i uhapšeni su osumnjičeni muškarci, prije nego što su ih  doveli u sudnicu, gdje im je izrečeno zadržavanje u pritvoru osam dana, dok policajci pregledaju DNK dokaze koje su dostavljeni.

Instagram poruke su također objavljene otkrivajući kako je jedan od optuženih izraelskih tinejdžera danima flertovao sa njom, uključujući i pozivanje u njegovu sobu.Silovana devojka je na Kipar došla kako bi pronašla sezonski posao sa drugaricama, piše Daily Mail.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH