NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Igranka s izborom komesara Pročitajte i koliko je za tri godine zaradila namjenska industruija BiH


  • Naslovnica "Dnevnog avaza"
    Naslovnica "Dnevnog avaza" (Avaz)

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ saznajte ko želi političku kontrolu nad MUP-om KS, otkrivamo i ko je ocijenjen kao najbolji kandidat, a ko je imao bolje reference. 

Pročitajte i koliko je za tri godine zaradila namjenska industruija BiH, donosimo ekskluzivne dokumente. 

Iz HDZ-a Bosne i Hercegovine poručili - hitno uspostaviti vlast i ubrzati evropski put BiH. 

Pročitajte i šta je u intervjuu za naš list kazao federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić i saznajte kada će biti spojeni Stolac i Neum. 

Povodom godišnjice smrti generala Izeta Nanića razgovarali smo s njegovom majkom Rasimom Nanić: Kada je Izet poginuo, umrla sam i ja. 

Prisustvovali smo i obilježavanju godišnjice stradanja oko 3.000 žrtava ratnih zločina u Foči, ali i svečanom otvorenju novosagrađene džamije u gračaničkom naselju Lukavica. 

Ličnost dana je Fra Mirko: Zagovornik zajedništva 

Pročitajte i gdje se skuteri sve više voze na crno, u samo nekoliko slučajeva Inspekcije izrekle minimalnu kaznu. Ljetna turistička sezona u Konjicu u punom jeku -  gosti u grad stižu iz cijelog svijeta. Posjetioci uživali i u Kiseljaku na Međunarodnoj smotri folklora. 

A s početkom ljetne turističke sezone zahuktale su se krađe, od kojih nije pošteđena ni Neumska rivijera. Prepune neumske plaže lopovima služe kao švedski sto. 

Bili smo i na licu mjesta u Crnjelovu u Bijeljini gdje se odvijala prava drama. Brojni spasioci, ronioci i policajci od jutarnjih sati tragali su za tijelima Ljube Mićića i Cvike SImića. 

Danas poklanjamo i prilog "Bh. biznis" te revijalni prilog "Sport".

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH