STRAŠAN ZLOČIN Ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan

Ovo je šestostruki ubica iz Zagreba Prve zajedničke fotografije sežu iz ljeta 2017. godine pa se može pretpostaviti da su vezu počeli nedugo prije toga


U kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica u Novom Zagrebu sinoć se nešto prije 21:30 sati dogodio masakr. Preživjela je samo dvomjesečna beba, koja nije povrijeđena, saopćili su iz policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. Ubica Igor Nađ je u 4 ujutro počinio samoubistvo.

Ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan, s kojom je ubica bio u vezi i imao dvomjesečnu bebu. Bili su zaručeni. Ubijeni su i njena sestra Josipa i 10-godišnji sin te njeni roditelji Dragomir i Filjke. 

Profil pun zajedničkih slika

Majin Facebook profil pun je njihovih zajedničkih fotografija. Profil je djelimično zatvoren pa se ne mogu vidjeti komentari. No, iz samih fotografija jasno je da su ubijena i ubica bili u vezi.

Prve zajedničke fotografije sežu iz ljeta 2017. godine pa se može pretpostaviti da su vezu počeli nedugo prije toga. Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, dječaka kojeg je sinoć ubio.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH